Calvin Klein | the2ofus |

 

Toen ik jarig was kreeg ik deze parfum van mijn vriend kado. Ik was ontzettend benieuwd want hallo ik pak alles wat ik van hem pakken kan, van kleding en sieraden tot deo en parfum. Nu hadden we 1 parfum die we samen konden gebruiken, leuk maar ook ontzettend makkelijk al zeg ik het zelf. Deze geur is namelijk gemaakt voor zowel mannen als vrouwen!

Het flesje ziet er vrij strak en clean uit, die valt sowieso bij iedereen in de smaak. Daar hebben ze bij CK wel goed over nagedacht. Ik vind het een leuk ontwerp die ook heel basic oogt en er fris uitziet.

 

De ingrediëten zijn wasabi, mandarijn en viooltjesblad. Natte straatkeien- en betonakkoorden worden vermengd met orriswortel en roos absolute, waarna in de basis wordt overgegaan op vetiver, sandelhout en wierook. Een aparte geurcombinatie vind ik zelf.

De geur is in het begin ontzettend lekker maar hij wordt wel sterker waarbij die voor mij iets te heftig overkomt. Voor mannen valt die denk ik iets meer in de smaak dan voor vrouwen. Zelf ben ik meer van de vanille achtige geuren en dit is dat totaal niet. Ik vind het wel heel erg leuk dat ik met dit geurtje een beetje kan afwisselen bij hoe ik me voel of wat ik wil uitstralen. Deze parfum komt wat krachtiger en sterker over. Als je het flesje ziet verwacht je deze geur niet, ik had een subtielere luchtigere parfum verwacht. Maar hij is zeker lekker om af te wisselen en samen met je vriend/man hetzelfde ruiken is ook wel leuk toch?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *