Haar transformatie | Yes kappers!

Vrijdag 7 oktober was het zover ik besloot samen met mijn vriendin de kapper te bellen of ze voor mij een afspraak vast konden zetten voor dinsdag 11 oktober. Ontzettend zenuwachtig wachtte ik tot die dag aanbrak, ik wilde al zolang iets speciaals met mijn haar.

Eindelijk was het dinsdagochtend en gingen we richting kapsalon Yes! in Barendrecht, mijn vriendin gaat hier wel vaker naar de kapper en ze vertelde me dat het een leuke salon zou zijn en er vriendelijke meiden werkten. Ik gaf mezelf over aan de meiden, ze kleurden mijn haar en hebben het afgemat (nee niet zoals in vechten, maar in de vorm van al het gelige uit mijn haar halen). Ik kreeg een heerlijke hoofdmassage en een voedend masker. Ze hebben mijn haar ook nog geknipt zodat het allemaal mooi zou vallen.

En oh wat ben ik blij met het eindresultaat! Bedankt lieve meiden(Mandy en Sabine?) van kapsalon Yes! in Barendrecht. Ik kom hier zeker terug!

http://www.yes-salons.com/nl/salons/yes-salon-barendrecht/ 

Links is before en rechts is after!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *