Boekreview | On Life Anna Nooshin

In het artikel over On top heb ik wel verteld wat voor strijd het was om de boeken in handen te krijgen. Toen ik ze eindelijk had begon ik meteen met lezen en wilde ik ze eigenlijk meteen na elkaar uitlezen.

Toen ik het verschil van de 2 boeken zag schrok ik wel heel erg over het formaat. Liever had ik het formaat van On life gehad die vond ik makkelijker te lezen vanwege de harde kaft. On life heeft een zachte kaft en slaat steeds terug. On top kost 19,99 en On life 14,99, het boek is goedkoper omdat hij kleiner is van formaat.

Ik vond wel dat ik er heel snel doorheen was en de inhoud van het boek is wel degelijk anders.

On life bevat voornamelijk interviews met vrienden en familie van Anna en dat vond ik wel grappig om te lezen. Het trok niet heel erg mijn interesse, On top integendeel. Naar mijn mening is het interessanter om te lezen hoe iemand iets bereikt heeft en daar haal ik veel inspiratie uit. On life is vooral een makkelijk boek en je leert Anna een beetje beter kennen. Uit dit boek haal ik niet zo veel inspiratie als het andere boek. De foto’s die in het boek verwerkt zijn vind ik wel ontzettend leuk. Ze heeft van alles wat erin gestopt en dat maakt het wel leuk en afwisselend doordat je steeds foto’s ertussen door ziet.

On top vind ik persoonlijk een leuker boek dan On life, maar zeker geen afrader. De boeken zijn te koop bij bol.com of boekhandelaren.

 

Linkje naar het boek!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *