Sleek palette | 032 Solstice highlighter palette

 

Sinds ik highlighter ontdekt heb kan ik niet meer zonder. Toen ik op Iciparisxl het palette van Sleek tegenkwam werd ik even wild van binnen, HIJ IS ZO MOOI! De dag erna kwam het pakketje binnen en ik kon niet wachten het te testen.

Het doosje is prachtig gespiegeld goud en sluit met een magneet, wat ik overigens erg fijn vind want zo breekt de sluiting niet zo snel.

 

Toen het doosje open ging werd ik serieus even stil, wat een shimmer kwam me tegemoet. Er zitten 4 kleuren in het doosje genaamd Ecliptic, een parelmoer beige creamy highlighter. Hemisphere een paarse/roze poederige highlighter, Subsolar een gele en Equinox een oranje achtige kleur.

 

 

De swatches zijn allemaal prachtig en ik moet zeggen dat ik eerlijk gezegd liever een poeder highlighter heb dan een creamy. Maar de creamy highlighter Ecliptic bleef verreweg het langs zichtbaar zitten. Hij is fijn uit te smeren en geeft niet af. De highlighters geven geen fall out en blijven mega lang zitten. Ook zit er een klein kwastje bij om het aan te brengen. Dat is tevens het enige nadeel aan dit palette want het kwastje vind ik zelf niet zo fijn, ik gebruik liever mijn Zoeva brush.

 

Maar voor 13,49 heb je 4 prachtige highlighters, zeker het proberen waard!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *