Lancome | La vie est belle

Er is maar 1 geur die mij echt gelukkig maakt en dat is La vie est belle van Lancôme!! Deze parfum heb ik 2 jaar geleden ontdekt en intussen is dit mijn 3e flacon.

De flacon ziet er chique en vrouwelijk uit, met deze parfum wilde ze graag de emancipatie en vrijheid van de vrouw duidelijk maken. Het is een doorzichtig glazen flesje met een bijzondere vorm. Hij ziet er redelijk eenvoudig uit en ik vind dat ook helemaal prima. Het gaat om de geur en niet om hoe het flesje eruit ziet. De parfum zelf heeft een licht roze achtige kleur en dat staat ook erg leuk in het doorzichtige flesje.

Mijn lievelingsgeur allertijden is vanille en daarom ben ik ook zo dol op dit parfum. Hij is eerst wat bloemig en luchtig door de oranjebloesem en jasmijn, later wordt die zoeter vrouwelijker en ruikt die voller. Dit is een van de weinige parfums die bij mij ontzettend lang blijft hangen, de meeste luchtjes vervagen bij mij erg snel en dat is natuurlijk zonde.

Op de een of andere manier voel ik me altijd een klein beetje mooier als ik deze parfum draag en daarom denk ik dat iedere vrouw dit luchtje in haar stash zou moeten hebben.

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *