Roomtour

Zo’n 4,5 jaar wonen wij nu in Hendrik-Ido-Ambacht en wat heb ik het daar naar mijn zin. Toen ik hoorde dat we gingen verhuizen was ik totaal niet blij, nee ik was zelfs ontzettend verdrietig. Naar mate de tijd vorderde begon ik het steeds leuker te vinden, we gingen in een nieuwbouwhuis wonen dus alles konden we stapje voor stapje meemaken.

Beetje bij beetje ga je spulletjes uitzoeken voor je kamer en bedenken wat je waar wilt hebben. Een nieuw bed, een nieuwe kast, spullen verven en alles opnieuw inrichten. Dat vond ik zo ontzettend leuk om te doen en daar mee bezig te zijn!

 

Oorspronkelijk was mijn kamer eerst anders, het waren namelijk 2 losse kamers. Mijn vader heeft er 1 grote kamer van gemaakt met een mooie boog in het midden, dit was iets wat ik heel graag wilde. Ik ben mega blij met hoe mijn kamer eruit ziet en vind het heerlijk om alles steeds een ander plekje te geven. Ik heb gekozen voor natuurlijke tinten en materialen in mijn kamer omdat ik het rustgevend vind maar ook gewoon het mooist vind passen in de stijl die ik graag wil.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *