Kwasten van ZOEVA

Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst een Zoeva kwast kocht kon mijn geluk niet op, want wat zijn ze prachtig die kwasten. Ik kocht de 104 buffer brush en de 128 cream cheek. Na iets meer dan 4 maanden vielen de eerste haren van de buffer brush al uit en na 6 maanden kwamen alle haren los van de kwast zelf. Ik hield dus alleen het handvat over.

Ik vond het tijd om dit toch maar even te melden aan de Zoeva omdat het in principe kwalitatief goede kwasten zijn. Door de klantenservice werd ik redelijk goed te woord gestaan, alleen konden ze niks voor me betekenen omdat ik mijn bon niet meer had. Toch liet ik het hierbij zitten want had geen zin om maar door te blijven mailen/bellen over 1 kwast.

Maar toen ik gisteren mijn bronzer aanbracht met de cream cheek vielen daar opeens ook alle haren uit en gebeurde er precies hetzelfde als met de buffer brush. Ik heb geen idee of het aan mij ligt of aan de kwasten zelf? ik was mijn kwasten met een milde babyshampoo of met een speciale shampoo voor kwasten. Het lijkt gewoon of de lijm loslaat van de haren wat erg zonde is. Ik overweeg toch om Zoeva nogmaals te benaderen, maar 1 ding weet ik zeker ik koop niet zo 1 2 3 een nieuwe Zoeva kwast.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *