Wil jij lange wimpers?

Wimpers laten groeien, het kan echt!

Iedereen wilt toch prachtig lange wimpers zeker als je net uit je bed komt. Je wilt van die mooie gekrulde wimpers waardoor je oogopslag veel beter en mooier lijkt. Zelf wil ik dat natuurlijk ook en daarom heb ik gebruik gemaakt van castorolie ook wel wonderolie genoemd.

Ik bracht dit iedere avond aan op mijn schone wimpers met een wattenstaafje, na 2 maanden zag ik daadwerkelijk veel verschil en waren ze zeker gegroeid. (werkt trouwens ook top op je wenkbrauwen!) Tevens zijn olijfolie,kokosolie,sesamolie,arganolie of avocado olie ook top om te gebruiken, maar ik had het meeste baat bij castorolie. (gekocht bij kruidvat voor 3,99)

Ook aloë vera schijnt een goed middel te zijn om wimpergroei te stimuleren. Gebruik dan pure aloë vera gel en breng dit op dezelfde manier aan als de castorolie, met een wattenstaafje of oud mascaraborsteltje. De vitamines en voedingsstoffen in aloë vera zouden de wimpers laten groeien.

Vitamine E capsules schijnen ook heel goed te werken. Het is de bedoeling dat je die vitamine capsule openbreekt en dat op je wimpers aanbrengt. Gebruik weer een oud mascaraborsteltje of een wattenstaafje om het aan te brengen.

In de winkels zijn veel verschillende serums te koop, ikzelf geloof daar niet zo in. Persoonlijk denk ik dat het heel erg commercieel is. Bedrijven weten precies waar ze op in kunnen spelen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren die meespelen bij het laten groeien van je wimpers. Vanzelfsprekend moet je iedere avond je make-up eraf halen en ook voeding speelt een zeer belangrijke rol bij de groei van je wimpers.

Er zou ook een borsteltje voor je wimpers op de markt zijn gebrachtwaarmee je je wimpers dagelijks zou moeten borstelen. Dit zou namelijk de bloedcirculatie beïnvloeden en de wimpers laten groeien. Je haar borstel je natuurlijk ook dus zo gek is dat hele idee niet, maar of ik hem aan wil schaffen weet ik nog niet.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *