Body & Fit | Detox multi

Detox het woord alleen al klinkt mij heerlijk in de oren. Een jaar lang roep ik al dat ik graag een detoxkuur zou willen doen. Van sapkuren tot pillen mij zou het niet uitmaken, alleen het is allemaal zo ontzettend duur. Het lijkt mij een heel fijn idee alles van binnen te kunnen reinigen, alsof je opnieuw begint. Deze pillenkuur van Body en fit is voor mij een goede uitkomst, hij is niet duur en dus zeker het proberen waard.

Met deze detox multi hoef je maar 1 pil per dag te nemen en je hebt er elke dag 100% garantie van dat je je dagelijkse vitaminen en mineralen binnenkrijgt. ” De speciale Detox samenstelling en ingrediënten als choline bitartraat, mariadistel, chlorella, gember en kurkuma maken van Detox Multi een speciaal supplement voor iedereen”. De detox multi is geschikt voor mannen en vrouwen. De pil is redelijk groot van formaat en is donkergroen van kleur.

 

Het enige nadeel wat ik eraan heb ondervonden is dat ongeveer de helft van mijn pillen uit elkaar viel in de verpakking. Het leek erop alsof het binnenste van de pil eruit liep en de pil zelf zag er opengebarsten uit. Dit maakt denk ik geen verschil voor de werking, maar vond het er wel vreemd uitzien. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik na 30 dagen niet veel verschil merk aan mijn lichaam of aan hoe ik in mijn vel zit. De gedachte dat je dit product neemt geeft mij wel een beter gevoel en ik zal hem ook zeker nog eens aanschaffen.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *