Nederland VS Mexico

Graag wil ik jullie voorstellen aan mijn lieve vriendje Daniël waarmee ik 4 jaar een relatie heb. Zijn vader is een Mexicaan en zijn moeder is Nederlands. Vandaag wil ik met jullie de verschillen tussen Nederland en Mexico delen want die zijn er wel degelijk!

Laten we maar met het allerbelangrijkste beginnen en iets waar ik als tatta nummer 1 niet tegen kan is dat alles zo ‘tranquilo’ gaat en zo lang duurt! Als wij ergens heengaan doet hij alles op het allerlaatste moment en de vaart zit er echt niet in! Dit gebeurt niet 1 keer nee hoor dit gaat altijd zo haha!

 

Wij houden van onze mama’s maar in de mexicaanse cultuur zijn mama’s en oma’s echt alles! Zij houden de familie bij elkaar en zorgen voor iedereen! Ze worden op handen gedragen en stiekem vind ik dat ook erg mooi! Overigens is familie over het algemeen heel erg belangrijk voor mexicanen. Het liefst zijn ze hele dagen bij elkaar en willen ze altijd iets te vieren hebben.

 

Ook muziek speelt een belangrijke hoofdrol in het leven van een mexicaan. Ze maken het liefst met z’n allen muziek buiten op straat. Mijn vriend maakt zelf ook muziek en zijn vader is vroeger ook muzikant geweest. In huize Garcia Olivo is het nooit stil, je hoort altijd wel iemand zingen of gitaar spelen(stiekem wel heel gezellig).

 

Maar wat ik toch zeker wel het allerleukst aan een mexicaan vind is dat ze heel erg zorgzaam en lief zijn voor hun naasten. Dani is heel erg zorgzaam en romantisch, dat kan ik heel erg waarderen! En ik vind het ook wel erg leuk dat hij zo temperamentvol is!

Benieuwd naar Dani’s muziek? Je zal ons samen zien in de clip!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *