Revlon | 24-hours crème

Meerdere keren heb ik met deze crème in mijn handen gestaan en dan toch maar weer teruggezet in het schap. Dit keer was het anders en besloot ik het toch maar te wagen! Ik vind de verpakking er gewoon zo clean uitzien dat het voor mijn gevoel een heel goed product moet zijn.

De eerste keer dat ik het product gebruikte kwam een behoorlijke lucht me tegemoet, niet vies maar wel overweldigend! Als je de geur Chanel nummer 5 kent weet je precies wat ik bedoel. De crème zelf is erg dik van substantie maar wel fijn uit te smeren. Hij trekt snel in en dat is wel fijn als je bijvoorbeeld je make-up moet doen.  Het is een crème die je 2 keer per dag zou moeten gebruiken voor het beste resultaat. Hij belooft een gehydrateerde huid voor 24 uur! De crème is geschikt voor zowel de jonge als de rijpere huid, en voor alle huidtypen geschikt.

 

Zelf heb ik een gevoelige huid en was ik een beetje bang dat deze crème niet voor mijn huidtype bedoelt zou zijn maar hij valt me alles mee ondanks de hoeveelheid alcohol die erin zit. Hij bevalt me erg goed en zorgt ervoor dat mijn huid lekker soepel en gehydrateerd aanvoelt. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid minder onzuiverheden bevat en het een glow heeft zonder dat ik daar iets voor hoef te doen.

 

 

Voor mij is dit dus zeker een aanrader!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *