Sleek | Lip 4 palette

Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van een lipstick palette, maar deze van Sleek trok toch mijn aandacht.

Stiekem vond ik het leuk om toch maar eens iets anders te proberen dan dat ik normaal zou doen! In dat palette zitten best wel donkere kleuren waar ik normaal niet zo fan van ben, maar deze vind ik voor deze herfstperiode toch wel erg mooi. Het zijn 4 creamy lipsticks die ontzettend lang blijven zitten. Zeker de donkerste kleur krijg je nauwelijks van je lippen af!

Helaas moet ik wel toegeven dat de geur niet zo lekker ruikt, hij doet me denken aan goedkope kindersmink.

 

Het doosje vind ik wel ontzettend mooi, het is erg praktisch dat de kleuren los van elkaar zitten en er een kwastje bijzit. De spiegel is ook handig waardoor je hem fijn mee kan nemen in je tas.

De 4 kleuren heten Rum – Cookie – Crème Brulee – Frappuccino

Rum is de donkerste kleur in het doosje en is rood-bruinig van kleur, dat is tevens de kleur die het langs blijft zitten. Hij voelt erg zacht aan en is goed uit te smeren.

Cookie is een lichtere bruine kleur die wat rotter aanvoelt met aanbrengen, er komt iets minder pigment vanaf en hij is niet zo zacht als Rum.

Crème brulee is een wat intense bruine keur, hij is donkerder dan Cookie. Deze kleur voelt wel weer heel zacht aan en smeert fijn uit.

Frappuccino is de lichtste kleur van het palette. Deze kleur is in eerste instantie mijn favoriet, ik vind dat donkere me vaak niet zo mooi staan. Deze kleur is weer erg soft en fijn uit te smeren, alleen is deze een stuk vloeibaarder dan de rest uit het doosje.

Eenmaal op mijn lippen voelen de lipsticks wel wat plakkerig aan en niet zo soft als met het aanbrengen. Op mijn lippen zien ze er wat vlekkerig uit en daar houd ik niet zo van. Daardoor is dit palette niet helemaal mijn ding. Dan heb ik toch liever een gewone lipstick die lekker uitsmeert en niet plakkerig aanvoelt.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *