Ioma tabs

Over het merk Ioma had ik al veel gehoord en wilde graag testen of het voor mij ook goed zou werken. Ik heb gekozen voor deze variant Ioma tabs beauty pro line, maar toen ik thuis kwam zag ik dat die voor anti aging is. Nouja kan het wellicht proberen en zien wat het brengt. merk Ioma had ik al veel gehoord en wilde graag testen of het voor mij ook goed zou werken. Ik heb gekozen voor deze variant Ioma tabs beauty pro line, maar toen ik thuis kwam zag ik dat die voor anti aging is. Nouja kan het wellicht proberen en zien wat het brengt

De tabs zitten verpakt in een strip van 7 losse verpakkigen, je hebt dus heel schoon iedere dag een beetje crème en hoeft niet in een pot te graaien. Het is makkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het jammere is wel als je wat meer product nodig heb, gaat dit niet.

 

Wat mij zo fijn leek aan het product is dat er geen parfum en parabenen inzitten.

 

Aan de verpakking te zien lijkt het iets heel professioneels vind ik, het lijkt echt alsof het een doktersrecept is.

 

De crème zelf smeert heel fijn uit en lijkt een beetje klonterig naar mijn mening. Helaas vind ik wel dat hij erg plakkerig aanvoelt en echt op mijn huid blijft liggen. Hij trekt niet snel mijn huid in, wat ik wel jammer vind. Het is een vochtinbrengende crème dus je verwacht wel dat het door je huid goed wordt opgenomen. Ook vind ik de geur helaas echt verschrikkelijk, hij ruikt naar een crème die over de datum is, maar dat kan aan mij liggen.

 

 

De crème is anti aging en daar merk ik met mijn ‘nog’ ‘jonge’ huid niet veel verschil van. Na een week gebruiken merk ik dus geen verbetering. Maar misschien als je ouder bent werkt het wel degelijk.

 

 

Helaas zou ik dit product niet nog eens bestellen, voor mij werkt dit product niet. Misschien komt dit doordat hij anti aging is.

 

Ik heb ze gekocht voor € 7,47 bij Ici paris xl.

 

.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *