Ici Paris Xl | Pure lijn

Laats wilde ik een nieuwe reinigingsset voor mijn gezicht hebben, ik gebruikte altijd verschillende merken en producten door elkaar. Toen kwam ik de reinigingsproducten van Ici paris xl tegen en ik dacht laat ik dit maar proberen. Het zijn namelijk kleine flacons ze bevatten namelijk maar 50 ml en zijn nog eens super makkelijk om mee te nemen in het vliegtuig (Tip!). Het zijn maar kleine flacons en dat is ontzettend fijn om het gewoon te proberen.

Ik heb de cleansing milk, de eye make-up remover, gentle toning lotion en de micellar cleansing water. Ze zien er allemaal heel onopvallend uit, het zijn semi doorzichtige verpakkingen met een zwarte dop. De verpakking trekt mij niet persee maar het gaat natuurlijk om het product en dat is veel belangrijker.

Cleansing milk

Het is een romige cleansing milk die je kan gebruiken voor je gezicht en ook voor je ogen. Hij is voor de droge tot normale huid. De geur van het product vind ik heerlijk, het ruikt fris en warm tegelijk door de macadamia-olie die erin zit. Hij reinigt erg goed en haalt ook de waterproof producten ervan af. Hij blijft niet op de huid liggen maar trekt in en voedt meteen de huid.

Eye make-up remover

De eye make-up remover is lichtblauwig van kleur en is non-oily. Ik vind de kamille-achtige geur erg lekker en de geur is ook subtiel. De remover werkt super voor waterproof make-up en haalt alles perfect weg. Je moet de flacon wel even schudden voor gebruik zodat de 2 fases met elkaar gemengd worden. Er zitten provitaminen en B5 in. Het voelt heerlijk aan op je huid en ik krijg er geen puistjes van. Ook trekt het product snel in de huid en voelt niet vettig aan.

Gentle toning lotion

De toning lotion ruikt eigenlijk hetzelfde as de oogmake-up remover, een lekkere en subtiele geur. Hij is geschikt voor alle huidtypes en je kan het product op gezicht en ogen gebruiken. Meestal vermijd ik mijn ogen wel als ik een dergelijk product gebruik omdat het vaak ontzettend gaat branden bij mijn ogen. Bij dit product heb ik daar helemaal geen last van, hij is er zacht voor op de ogen. Hij trekt snel in de huid en voelt niet plakkerig aan.

 

Micellar cleansing water

Het product is geschikt voor ogen, gezicht en lippen. Het is een hele fijne cleansing water die de overtollige restjes van je make-up er super goed afhaalt. De geur vind ik ook prima! Hij is gemaakt van korenbloemwater en ruikt dus wat bloemiger dan de andere producten. Hij voelt zacht aan op de huid en blijft niet plakken op de huid. Na deze stap is je gezicht helemaal schoon en voelt heerlijk gereinigd aan.

De producten vind ik stuk voor stuk allemaal erg fijn en zou ik zeker nog eens kopen, het enige minpunt vind ik helaas dat er veel product tegelijk uitkomt. Als je de dop opendraait zit er een groot gat waar veel product tegelijk uitkomt. Het is wat fijner als je dit zelf kan doseren, zeker voor de hele vloeibare producten. Al met al zou ik dit product zeker aanraden, de prijs is namelijk ook erg aantrekkelijk.

 

Gekocht bij Ici paris xl:

Cleansing milk € 3,33

Eye make-up remover € 3,33

Gentle toning lotion € 3,33

Micellar cleansing water € 3,33

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *