Juiz~s

Al een tijdje wilde ik een sapkuurtje of een detox gaan doen maar telkens kwam het er niet van. Ik kon geen goede site vinden of had er simpelweg geen tijd en zin in.

Was een beetje rond aan het zoeken to ik JUIZ~S kwam en gewoon de gok wilde nemen. Ik bestelde de BI-weekly waarbij je 10 flesjes liquid salad krijgt voor 44,95!

 

2x Liquid Salad Spinach (Spinazie-Appel-Komkommer)

Reinigend, vochtafdrijvend,stoelgang bevorderend.

2x Liquid Salad Basil (Bleekselderij-Appel-Basilicum)

Ontgiftend, goed voor het hart. vochtafdrijvend en goed voor de stoelgang.

1x Liquid Salad Beetroot (Rode Bieten-Appel-Komkommer)

Zuurstof opname, vocht afdrijvend en bevorderd de stoelgang.

2x Liquid Salad Carrot (Wortel-Appel-Gember)

Fatburner, stoelgang bevorderend en caroteen leverancier.

2x Liquid Salad Kale (Boerenkool-Ananas-Gember)

Reinigend, zorgt voor minder suikerbehoefte, fatburner.

1x Liquid Salad Red Cabbage (Rode Kool-Appel-Venkel)

Goed voor de stoelgang, reinigend, zorgt voor minder constipatie.

Deze sapjes kan je drinken als onbijt of lunch dat hangt af van wat jij wilt. Ik heb het een beetje afgewisseld dan nam ik er 1 als ontbijt en at ik gewoon een lunch en de andere keer was het andersom.

Deze sapjes zijn bedoeld om je lichaam veel mineralen en vitaminen te geven en je energie op peil te houden. Mijn lichaam kon wel wat mineralen en vitaminen gebruiken en zeker nu ik aan het sporten ben is dat wel een mooie stap in de richting. In 1 flesje zit ongeveer 1,5 kg groente. Ze hebben er veel groente ingestopt en een klein beetje fruit om het wat ‘lekkerder’ te maken.

Ze zijn koud geperst en 100% troeploos, hierbij is geen verhitting aan te pas gekomen en ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Nadat het sap gemaakt is word het binnen 2 uur shock frozen gemaakt waardoor je sap veel langer houdbaar is. Ze zijn na het ontdooien 3 weken houdbaar in de koelkast.

 

Ik vond persoonlijk alles best lekker, tuurlijk ze zijn niet allemaal even lekker maar zeker niet vies! Heel gek misschien voor mij diegene die rood/paarachtige producten vermijd maar ik vond de Red cabbage erg lekker! En ook de Wortel was een favoriet! De groene sappen zijn wat minder mijn ding maar die zijn juist wel heel erg goed voor je lichaam!

Tijdens de 10 dagen had ik veel minder honger dan normaal. De sappen vullen ontzettend goed en zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen. Na 5 sappen was ik 1 kg kwijt, daar draait het natuurlijk niet om maar voor mij toch ook wel fijn.Mijn huid kreeg een bepaalde boost en er kwam een glow overheen. Ook merkte ik dat mijn huid veel gladder werd en ik me lekkerder in mijn vel voelde.

Dit ga ik zeker nog eens aanschaffen want wat is dit een succes voor mij en mijn lichaam!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *