Olaz | Beauty fluid

Altijd ben ik op zoek naar leuke crèmes, maak niet uit waar ik kom maar moet altijd neuzen of er nog wat leuks voor mij bijstaat. Heb namelijk nog steeds niet de perfecte crème gevonden.

Deze crème vond ik bij kruidvat en hij sprak me meteen aan. Het doosje ziet er leuk uit en het viel me op dat hij Ph neutraal is en geschikt voor de gevoelige huid. 1 en 1 is 2 dus ik gooide hem in mijn mandje en kon niet wachten tot ik hem kon testen.

De crème is niet alleen voor het gezicht maar ook voor het lichaam. Soms vind ik het ook wel fijn om mijn armen in te smeren en dan kan dat meteen met deze, heel handig. Hij is 24 uur licht hydraterend en voelt zeker niet vettig aan op de huid. Hij wordt snel geabsorbeerd door de huid en helpt de huid te verzachten.

Hij is ook ideaal om aan te brengen voor je make-up want er zit glycerin in wat ervoor zorgt dat je make-up aan je huid plakt, een soort primer dus. Ook is hij erg goed te mengen met een foundation als je bijvoorbeeld niet teveel make-up wilt aanbrengen. Hij is wit van kleur en smeert fijn uit! De geur ruikt ook zeker niet verkeerd! Mijn huid reageert hier redelijk goed op alleen is hij niet zo voedend als ik zou willen.

 

Een leuke crème voor een leuk prijsje van 5,99 zeker het proberen waard!

(Foto is van bol.com)

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *