Lush | fresh farmacy reiniger

Vandaag wil ik met jullie één van mijn favoriete gezicht reinigers van Lush delen. Ben gek op deze reiniger want hij maakt mijn huid ontzettend zacht.

Ik heb heel mijn leven al een gevoelige huid maar wil wel graag van alles en nog wat op mijn gezicht smeren. Meestal roept mijn huid mij dan weer terug. Ik krijg droge plekjes, rode vlekken en bultjes. Dan weet ik dat mijn huid weer even aandacht nodig heeft. Wat ik dan het liefste gebruik is een reiniger van Lush, dit keer de Fresh Farmacy.

 

Fresh Farmacy is een reiniger die je zowel voor je gezicht als voor de rest van je lichaam kunt gebruiken. Er zit kamille in die je huid weer even rust geeft. Ook bevat het vlierbloesem, kalamijn en lavendel. Ook zitten er diverse oliën in, lavendelolie tea tree-olie en de olie van blauwe kamille. Deze oliën geven rust voor je huid en zorgen dat de ontstekingen geremd worden. Heel eerlijk gezegd ruikt deze niet heel erg sterk naar een bepaalde geur, in de verte ruik ik de lavendel wel terug maar die overheerst zeker niet.

Meteen nadat ik deze reiniger gebruikt heb merk ik verschil! Mijn huid is een stuk rustiger en voelt vele malen zachter dan voorheen. Ik gebruik deze reiniger normaal gesproken 1 keer per dag maar mocht mijn huid het nodig hebben pak ik hem er 2 keer bij. Je kan dit blok nat maken en dan over je gezicht wrijven of net als ik een stukje afbreken en dat een beetje met water mengen. Ik masseer dit even in mijn huid en spoel het met lauwwarm water af.

Mijn huid reageert gewoon goed op natuurlijke producten en daarom zou ik Lush op zo’n moment altijd kunnen gebruiken.

Je betaald voor 100 gram 8,95!

 

Zijn jullie net als mij ook zo gek op Lush?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *