I wish tag

Bij Vera vond ik de I Wish tag! Het leek mij ontzettend leuk om te doen, dus ben je benieuwd lees dan snel verder. Het lijkt me leuk als je hem ook zou invullen!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Mijn droombaan, dat vind ik een moeilijke vraag.  Ik zou graag iets voor mezelf willen beginnen en welke sector dat moet worden weet ik niet. Misschien kan Foryourstyle ooit mijn werk gaan worden? Maar dat zou dan wel echt letterlijk DROOMbaan zijn. Ook lijkt het me heel leuk om een gastouder of iets dergelijks te worden, ben dol op kinderen!  Wil ooit heel graag mama worden dat vind ik ook wel een soort van droombaan!

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Oeh allereerst natuurlijk een groot huis waar we onze toekomst tegemoet kunnen gaan! Maar van een Audi R8 zou ik ook wel heeeeeel erg blij worden!

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Dit vind ik best een moeilijke vraag! Er is niet echt iemand die ik graag zou willen ontmoeten is dat raar? Maar als ik toch moet kiezen weet ik wel dat ik voor Antonio Banderas ga, maar alleen als hij Zorro is!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Daar hoef ik niet lang over na te denken! Ik zou graag onbeperkt kunnen teleporteren naar Mexico! Het is veels te ver en te duur om daar eventjes naar toe te gaan! (wel als vriendlief mee mag dan)

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Die zwarte Doritos zakken chips! HEERLIJK! Of chocolade van Tony Chocolonely!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Ik ben ongelofelijk bang voor insecten, niet zo’n klein beetje ook! Bij een lieveheersbeestje of miertje kan ik al een paniekaanval krijgen en in huilen uitbarsten. Ik heb echt iemand nodig om zoiets weg te halen. Ben zelfs zo bang dat ik een keer een hele nacht op de bank heb geslapen omdat er een langpoot in mijn kamer liep, no way dat ik daar ga slapen zonder dat die weg is.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik dit even opgezocht heb! Ik wilde niet een heel standaard antwoord geven als onzichtbaar of kunnen vliegen.

Time manipulation

Ability to affect the flow of time by slowing, accelerating, reversing, or stopping it.

Niet dat ik altijd en eeuwig dit zou willen gebruiken maar ik denk gewoon soms dat het heel handig is om juist wat meer tijd voor iets te hebben of de tijd juist te laten versnellen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Ik ben niet echt fan van iemand of iets heel eerlijk gezegd! Deze vraag zou ik ook niet kunnen beantwoorden! Individuele artiesten vind ik een stuk leuker en dan zeker (schaam, schaam) Spaanstalige reggaeton artiesten zoals Don Omar en Daddy Yankee!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik roep al een aantal jaar dat ik graag op een Zebra zou willen rijden echt belachelijk haha! Ik heb meer dan 13 jaar paardgereden en op de een of andere manier lijkt het me gewoon geweldig om een kudde Zebra’s als huisdier te hebben haha!

 

Dit was de tag! Hoop dat je hem leuk vond en neem hem zeker over!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *