Etos | Shape brush

Omdat mijn Zoeva brush kapot is gegaan een tijdje geleden besloot ik toch maar een nieuwe aan te schaffen. Deze liep ik toevallig tegen het lijf en voor 3,99 dacht ik waarom niet..

Het design van de kwast vind ik erg mooi! Ik ben dol op zwart en daarom bezwijk ik altijd voor dit soort kwasten. Een aantal artikelen geleden vertelde ik dat mijn Zoeva kwast kapot was gegaan en die vond ik heel erg fijn om te gebruiken voor mijn bronzer.  Je mist zo’n kwast toch wel heel erg en besloot een budget variant eens te proberen. Deze kocht ik voor 3,99 bij Etos en hij bevalt me uitstekend.

De haren zitten dicht op elkaar waardoor je bronzer wel dik word aangezet, ik vind dit persoonlijk erg fijn want dan kan ik hem daarna uitblenden. Doordat hij zo compact is krijg je een scherpe strakke lijn! Voor mij werkt dit erg fijn en heb ik echt het gevoel dat ik aan het shapen ben.

 

Wat denken jullie? Voor 3,99 toch een mooie goede kwast?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *