Lush | Angels on bare skin

Mijn huid is de laatste tijd echt weer een drama! Bultjes droog en het gaat maar niet over. Ik besloot bij Lush langs te gaan en even wat informatie te vragen.

Normaal gesproken ga ik naar de Lush in Den Haag maar dit keer was ik in Rotterdam en bezocht ik dat filiaal. Ik werd ontzettend goed geholpen. Ze vertelde me dat ik het beste voor een reiniging kan gaan waar veel kamille en lavendel in zit. Dit zou de huid minder onrustig maken en zorgen dat het helemaal kalmeert waardoor er minder oneffenheden zouden ontstaan.

 

Voorheen gebruikte ik graag de Aqua Marina reiniging maar dacht laat ik eens overstappen op een andere en met zeer veel enthousiasme spreek ik hierover. Het is een klei achtige substantie die je met een beetje lauw water moet mengen en op je gezicht moet inwrijven. Is hij goed ingetrokken dan spoel je het weer af met lauw water. Mijn huid is hierdoor ontzettend schoon en voelt zacht en fris aan.

De geur is alleen wat minder, normaal gesproken zijn alle Lush producten heerlijk ruikend maar deze vind ik wel een beetje tegenvallen. Gelukkig werkt hij onwijs goed waardoor de geur me dan toch wat minder uitmaakt.

Mijn huid ziet er na een week gebruiken al een stuk rustiger uit en ook de droge gebieden zijn weer verdwenen.

Deze Angels on bare skin reiniger zal ik zeker nog eens aanschaffen!

Credits to Lush voor hun super service en behulpzaamheid!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *