Hotspot | Service bioscoop Hollywoud

Sinds ik in een service bioscoop geweest ben wil ik het liefst niks anders meer, het is zo ontzettend leuk!

Kennen jullie het fenomeen service bioscoop? Het is een concept waarbij je naar de film kan gaan en tegelijkertijd eten en drinken kan bestellen door middel van een belletje voor je. Ze komen je bestelling opnemen en netjes bij je brengen terwijl jij geniet van je film.

Ondertussen zijn mijn vriend en ik hier al een keer of 3 geweest en vinden we het helemaal fantastisch. Terwijl je naar een film kijkt kun je loempia’s patat of bijvoorbeeld een kaasplankje bestellen. Ze hebben ontzettend veel waar je uit kunt kiezen en ook diverse soorten dranken en cocktails.

Van te voren dacht ik dat ik ontzettend last zou hebben van bedienend personeel die door de zaal loopt maar dat vergeet je op de een of andere manier. Je hebt daar helemaal geen last van en kan ongestoord genieten van de film en je hapje en drankje. Er zit een tafeltje voor je waar een lampje bij hangt er waar je op een belletje kan drukken voor je bestelling.

 

Deze vestiging is te vinden op onderstaand adres!

Servicebioscoop Hollywoud

Sportlaan 59

4286 ES Almkerk

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *