Hêrome | Cuticle night repair

Zoek je een voedende nagel en nagelriemverzorging? Lees dan snel verder voor dit toppertje!

Ik schaam me enorm om dit te zeggen maar ik ben een nagelbijter eerste klas en ik vind het echt verschrikkelijk! Je ziet altijd van die prachtige vrouwen met mooie lange nagels en dan kom ik met mijn stompies, bah.

Ook heb ik altijd last velletjes en gescheurde nagelriemen en daar moest nu echt iets aan gaan gebeuren.

De Herôme cuticle night repair wordt niet voor niks de wonderpen genoemd, hij zou je nagelriemen verzorgen en je zou geen last meer krijgen van ontstekingen aan je nagelriemen.  Hij belooft dit te kunnen binnen een week! Dit serum is een mix van jojoba, amandelolie, seabutter en vitamine E. Ook bevat het Bisabolol die droge en gescheurde nagelriemen herstelt en de nagelgroei stimuleert.

Het is de bedoeling dat je het kwastje iedere avond het liefst voor je gaat slapen aanbrengt op je nagels en nagelriemen. De olie moet goed intrekken zo geeft het de beste resultaten. Je kunt dit serum ook goed gebruiken voor je teennagels.

Het serum zorgt voor verzorgde en glanzende nagels en ik merk echt dat mijn nagelriemen veel zachter zijn. Ook heb ik na het een week gebruikt te hebben het gevoel dat mijn nagels wel degelijk sterker zijn geworden. Ook zijn de velletjes op dit moment niet aanwezig en heb ik geen last van gescheurde nagels.

Wat ik ook erg fijn vind is dat hij heerlijk ruikt! Je ruikt een frisse bloemige geur licht voorbij vliegen, heerlijk!

Dit product is verkrijgbaar in diverse drogisterijen en op de Herôme website voor 10,15!

Zeker een aanrader voor deze koudere periode in het jaar!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *