Etos | Color care lipstick

Persoonlijk was dit de enige kleur die ik echt goed bij mijzelf vind staan en daarom maar even 1 lipstick om te reviewen. de kleur heet Forbidden Pink en is oudroze van kleur. Helaas heb ik ontzettend last van een droge huid en zal er dus geen foto bij komen waar ik hem zelf draag, maar hoop dat jullie met een swatch ook al een beetje tevreden zullen zijn!

De kleur vind ik erg mooi en hij blijft erg goed zitten! Hij voelt zacht aan op de lippen en brengt makkelijk aan! Hij beschermt en voedt de lippen goed waardoor ze mooi verzorgd blijven gedurende de dag. Over het pigment van deze lipstick ben ik ook erg te spreken, hij geeft mooi vee kleur af en trekt niet weg.

 

De huls is rosé goud van kleur en ik vind dat erg leuk passen bij de aankomende feestdagen want het is een limited edition.

Rosé goud straalt op de een of andere manier veel luxe uit waardoor ik hem er duurder uit vind zien dan dat hij is.

Ik kocht deze lipstick voor 4,99 en weet zeker dat ik snel weer een kijkje ga nemen in een Etos filiaal want de rest van de producten van de limited edition is ook super mooi en zeker het proberen waard!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *