Body & Fit | Smart flavour drops

De smart flavour drops van Body&Fit vind ik heel erg fijn om mee te nemen in mijn tas en deze citroen/limoen smaak is ongelofelijk lekker! Ik testte de Citroen/limoen smaak!

Ik ben ontzettend verslaafd aan de smart flavour drops van body&fit en dan vooral de citroen en limoen smaak. Het liefst drink ik het de hele dag door en ik heb er dan ook niks slechts over te zegen.

Aan het eind van de dag komt water en thee mijn neus uit en heb ik trek in iets zoetigers. Je wilt niet gelijk naar frisdranken grijpen en daarom heb ik gekozen voor de smart flavour drops van body&fit. Het is zo makkelijk om dat kleine flesje mee te nemen in je tas.

Per 100 ml zitten er maar 0,8kcal in en het heeft een heerlijke frisse smaak, zeker voor deze zomer is die zeer geschikt. Voor derest zitten er vitamine B3,B5 en B6 in. Natuurlijk zit er zoetstof in anders wordt het gewoon niet zoet. De zoetstof sucralose zit erin, die zoetstof is vele malen zoeter dan suiker en je hebt er dus minder van nodig. Suikerproducten zijn natuurlijk nooit goed maar de risico’s van sucralose zijn wel degelijk minder erg dan de gevolgen die suikers op je lichaam hebben.

Het is natuurlijk veel beter om gewoon water te drinken of thee maar soms heb je het gewoon even nodig.

 

Drinken jullie ook wel eens zoiets?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *