Hotspot | ’t Zusje

Zoek je nog een leuk restaurant op toch op een ‘chique’ manier tapas te gaan eten? Dan is ’t Zusje zeker een aanrader!

Wie wilt er nou niet lekker eten, leuke muziek en vriendelijk personeel?

Sinds ik in aanraking ben gekomen met de restaurants van ‘T Zusje ben ik verliefd! Het is een restaurant waarbij je heerlijk tapas kunt eten voor 1 vaste prijs. Er is zoveel keus en je kunt onbeperkt genieten van al het lekkers op de kaart! Je krijgt 1 bestelkaart per ronde waarbij je 2 gerechtjes per persoon mag uitkiezen. De rondes zijn onbeperkt en ook kan je altijd friet en salade bestellen, dit hoef je niet aan te geven op de bestelkaart.

Het personeel is ontzettend vriendelijk en denken graag mee! Er is zelfs een aparte kaart voor vegetariërs en die is erg uitgebreid, dat zie je niet vaak. Wat ik toch wel het leukste vind aan dit concept is de geweldige muziek, ik heb namelijk een crush op spaanstalige bachata muziek.

‘T Zusje heeft diverse vestigingen in Nederland en ik weet zeker als je er geweest ben wil je meteen weer terug. Alle panden zijn ontzettend mooi en zien er monumentaal uit. Inmiddels ben ik nu 3 keer bij de vestiging in Raamsdonksveer geweest en zal zeker ook een keer langsgaan bij de anderen locaties. Maar wees er snel bij want ze zitten vaak al weken van te voren vol!

Locatie ’t Zusje: Wilhelminalaan 22

Parkeervakken op het terrein van ’t Zusje
Wilhelminalaan 22, 4941 GK Raamsdonksveer

 

(Foto’s zijn van de website van ’t Zusje)

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *