Afkeer tegen spijkerbroeken

Ik vind spijkerbroeken super leuk staan bij anderen maar zelf kan ik me er gewoon niet helemaal in vinden!

Hier komt iets waar ik met jullie even over wil klagen, ik heb sinds ik me kan herrineren een hekel aan spijkerbroeken! Sinds ik er besef van kan hebben weet ik dat die broeken niks voor mij zijn. Ze knellen je benen af, je kont wordt of plat gedrukt of 3 keer zo breed als die is en je lijkt minimaal 15 kilo dikker dan je bent.

Alle verschillende modellen heb ik geprobeerd, van high skinny tot flared jeans en boyfriend modellen. Niks past me nou echt goed en niks staat me leuk. Als je om je heen kijkt ziet iedereen er super fabulous uit met een ripped jeans of boyfriendmodel, maar ik… laten we het daar maar niet over hebben.

Het liefst draag ik gewoon een zwarte stretch jeans of een jurkje, daar voel ik me heerlijk in en voelt niet zo beklemmend. Ook heb ik altijd het gevoel alsof die naden van jeans mijn been afknellen en er geen bloed meer doorheen stroomt.

Wie weet komt er een tijd aan dat ik er dol op ben, maar ik betwijfel of die tijd er ooit zal gaan komen. Ik zie altijd super leuke outfits met jeans erbij maar dat is voor mij op dit moment niet weggelegd!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *