Swarovski oorbellen

Vrouwen en sieraden zijn onafscheidelijk! Elke vrouw houdt toch van prachtige oorbellen en zeker als ze van Swarovski zijn. Na jaaaáren goedkope oorbelletjes gekocht te hebben en telkens groene oorlellen had, besloot mijn vriend dat daar een oplossing voor moest zijn. Hij kocht mijn eerste Swarovski oorbellen ooit! Een doosje met 2 paar prachtige oorbellen die super te combineren zijn!

Het zijn knopjes die glimmen als het maar zijn kan. Ze hebben een klein randje met daarin de mooie glimmende steen. Ze zijn prachtig om te zien en heb ze sindsdien niet meer uit gedaan. Je krijgt ze mooi in een bauw Swarovski doosje, waaraan je al ziet dat het een luxe aankoop is. 1 ding weet ik wel zeker, nooit koop ik nog goedkope oorbelletjes. Dit is zo fijn, gewoon oorbellen die je jarenlang kan dragen zonder ze weg te hoeven gooien omdat ze roesten.

Waar kopen jullie je oorbellen?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *