Christmas tag

Sinterklaas is net het land uit dus vind ik het tijd voor een leuke kersttag! Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Wat doe je het liefst met kerst?

Ik ben het liefst met mijn vriend en familie/ gezin samen! Lekker gourmetten of een uitgebreid diner met allerlei hapjes en drankjes. Cadeautjes erbij, drankje erbij en heerlijk met z’n allen bij de kerstboom genieten van deze dagen!

Wat eet jij met de kerstdagen?

Meestal verdelen we de kerstdagen en kerstavond omdat we het 1 dag bij mijn vriend vieren en 1 dag thuis.

We gaan vaak 1 dag gourmetten en 1 dag een uitgebreider diner met allerlei gangen.

Wat is je favoriete kerstnummer?

Mijn favoriete kerstnummer is Mistletoe van Justin Bieber! (Romantisch verhaal misschien maar ik ben echt verliefd geworden op mijn vriend toen hij tijdens een optreden met kerst Mistletoe zong in de kou en in de sneeuw!)

Wat draag je met de kerstdagen?

Met kerst wil ik er het liefst netjes en mooi uitzien! Ik zorg dat ik opgemaakt ben en doe echt mijn best voor een outfit meestal een leuk jurkje en mijn haar gekruld, is dit cliché?

Hoe ziet je kerstboom eruit?

Onze kerstboom ziet er ieder jaar weer anders uit maar is wel altijd neutraal van kleur. Wij houden niet van rode/groene kerstballen maar kiezen liever voor lichtere kleuren! Witte kerstballen met mooie houten hangers in de boom en wat zilveren accenten bijvoorbeeld.

Wat drink je tijdens het kerstdiner?

Ik drink niet veel maar met kerst vind ik een Hugo’tje toch wel erg lekker! En anders een witte wijn met veel water ernaast haha!

Vier je het met cadeautjes of lootjes?

Wij vieren het meestal door middel van lootjes! Wij trekken een lootje en voor diegene moet jij een cadeautje kopen. Mijn ouders geven ons wel altijd wat. En ik moet heel eerlijk zeggen als die kerstboom staat wil ik er zoveel mogelijk cadeautjes onder leggen dus kan ik me meestal niet inhouden.

Heb je een leuk recept voor de feestdagen die je wilt delen?

Niet een heel feestelijk recept misschien maar ik vind het heel lekker als mijn moeder als voorafje een stukje Turks brood belegt met truffelmayonaise, rucola spek en parmezaanse kaas, echt heerlijk!

Kerstavond/1e kerstdag/2e kerstdag?

Bij kerstavond heb ik het echte kerstgevoel maar de andere 2 dagen vind ik ook heerlijk hoor!

Bij wie vier jij dit jaar kerst?

Ik vier dit jaar kerst bij mijn schoonouders met de familie en bij mij thuis met het familie! Kerst vind ik echt een familie dingetje!

Ik hoop dat jullie een hele fijne kerst zullen hebben dit jaar, geniet ervan!

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *