Smart wristband activity tracker

Sinds ik weer aan het sporten ben wil ik graag ook meer inzicht hebben in bepaalde zaken. Bijvoorbeeld hoeveel stappen heb ik gezet? Heb ik genoeg slaap gehad? Noem het maar op! Ik ontving deze activity tracker van checkdiedeal.nl en kon niet wachten met testen.

De eerste keer dat ik ging hardlopen nam ik hem direct mee, je kan namelijk zien hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel stappen je hebt gezet, dat vind ik toch wel fijn om te weten. Ook kan je zien hoeveel uren je geslapen hebt en zelfs een wekker instellen. Hij kan je laten weten wanneer je weer moet slapen of wanneer je het beste wakker kunt worden omdat je voldoende geslapen hebt. Hij kan je ook helpen door aan te geven wanneer je wat moet drinken en wanneer het tijd is om te rusten.

De activity tracker staat in verbinding door middel van de bluetooth van je telefoon! Ik heb hem zo ingesteld dat ik ook meldingen op mijn activity tracker krijg als ik gebeld of gesmst word. De tracker gaat dan trillen en zo weet ik dat ik even op mijn telefoon moet kijken. Scheelt voor mij ook veel tijd want anders houd ik continu mijn telefoon in de gaten door de dag heen. Ook is het gewoon een ‘normaal’ horloge waarop je de tijd kan zien. Erg multifunctioneel dus! Er is zelfs een app die je kan koppelen aan je activity tracker, de app heet aceband. Hierop zie allerlei statistieken van je slaapritme je stappen door de weken heen en je verbrande calorieën, heel erg handig als je er een beetje op wilt letten.

Het horloge kan je oplader door middel van je computer of via het stopcontact. De batterij gaat 7 dagen mee in stand-by stand. Binnen 2 uur is die opgeladen dus dat is ook nog eens behoorlijk snel vind ik.

Hij is gemaakt van rubber dus je voelt hem niet zitten wat ik persoonlijk fijn vind met hardlopen. Ook is hij spatwaterbestendig dus kan je hem ook gebruiken als het een regent buiten.

Houd zeker checkdiedeal in de gaten! Ze hebben onwijs veel producten van beauty tot koken en van sporten tot aan babyspullen, heel erg leuk om even te kijken.

Neem ook een kijkje op de Facebook en Twitter pagina!

 

 

Ik ben fan van deze activity tracker, gebruiken jullie ook zoiets?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

    1. Ja zeker hoor! Niet zozeer blessures maar vind het gewoon wel prettig om te weten waar ik aan toe ben hihi waardoor er wel degelijk minder blessures zijn X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *