Sylvie Meis x Hunkemöller | Parfum Own the night

Toen ik dit luchtje van Hunkemöller voorbij zag komen wist ik dat hem moest hebben! Deze parfum is in combinatie met Sylvie Meis en moest dus wel goed zijn!

Deze parfum is echt een sensuele frisse geur. Het bevat diverse specerijen met een extra vanille touch waar ik onwijs veel van hou! Ik ben echt een sucker voor vanille achtige geuren, je kan me niet gelukkiger maken! De bloemenaroma’s geven de geur wat meer frisheid. Maar vooral vind ik het een warme volle geur en daarom zal het ook wel de avondgeur zijn. Dit parfum bevat houtsoorten-vanille-jasmijn-rozen-oranjebloesem-bergamot-citroën.

Ik vind de flacon erg mooi omdat die er vrouwelijk en feestelijk uitziet! De geur kost maar 19,99 en zeker voor die prijs vind ik hem er chique uitzien. Hij staat ook zeker leuk op een make-up tafel!

Deze geur is helemaal mijn smaak omdat ik dol ben op warme volle geuren en ik raad hem ook zeker aan! Sowieso vind ik de service bij Hunkemöller erg fijn en dat speelt bij mij ook altijd mee!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *