Ici Paris Xl | Highlighter kwast

Altijd gebruikte ik normale oogschaduwkwasten om mijn highlighter mee aan te brengen maar dat werkte toch niet echt optimaal en vond ik ook niet praktisch.

Steeds stond ik in diverse winkels met highlighter kwasten in mijn hand en legde ze dan weer snel terug. Op de een of andere manier kocht ik er gewoon nooit 1. Nu had ik nog een cadeaubon en vond ik het tijd voor een highlighter kwast. Deze van Ici Paris xl vind ik erg mooi en is ook nog eens budgetproof hij kost namelijk maar 7,02.

Hij brengt prachtig aan en ik vind het resultaat zeker een stuk beter dan met een gewoon kwastje. Het design van de kwast vind ik sowieso erg mooi! Heel basic en zwart dat vind ik altijd goed! De kwast voelt ook zacht aan op het gezicht en neemt de highlighter goed op!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *