Silk’n | Pure gezichtsreiniger

Omdat mijn huid de laatste tijd niet helemaal optimaal is, wilde ik hier graag iets aan doen! Ik kocht deze Silk’n pure reinigingsborstel!

Ben jij het ook zo zat om last te hebben van mee-eters, grove poriën of een onzuivere huid? Dan moet je echt een gezichtsreinigingsborstel gaan gebruiken, heerlijk! Normaal ben ik van de snelle schoonmaak en heb ik geen zin in een hele uitgebreide routine, ik weet dat het gewoon super goed voor mijn huid is! Ik straal dan helemaal en mijn huid voelt zo zacht aan!

Deze borstel zuivert je huid en zorgt ervoor dat die gaat stralen. Hij vibreert en pulseert waarvoor hij alle make-up resten van je gezicht afhaalt. Hij verwijdert zelfs 6 x zoveel make-up dan jij met doekjes en watjes kan doen. Hij belooft dat je poriën geminimaliseerd worden en er een betere opname van crèmes is. Ook is de borstel waterproof wat ook ideaal is, ik gebruik hem namelijk het liefst onder de douche.

De borstel ziet er erg mooi en is makkelijk in gebruik. Ik breng een beetje gezichtsreiniger aan op de borstel en breng dit met draaiende bewegingen aan op mijn gezicht. De borstel heeft 2 standen, vibrerend en pulserend. Na 1 minuut schakelt de borstel zich uit zodat je weet dat je niet langer op 1 plek moet blijven. Er zitten 2 borsteltjes bij 1 normale en 1 voor de gevoelige huid (de blauwe). Ook zitten er per stand 2 snelheden op waardoor je bijvoorbeeld op je wangen net wat meer kracht kan zetten dan rond je ogen.

 

Een paar jaar geleden kocht ik een goedkope variant van deze maar als ik hem tegen mijn gezicht duwde draaide heel de borstel niet meer. Hij was niet zo krachtig en maakte ook nog eens gebruik van batterijen, totaal niet handig dus. Deze borstel kan je opladen en daarna wel 50 keer gebruiken wanneer die pas weer leeg is!

Ik gebruik hem nu 2 weken ongeveer en dan meestal maar 1 keer per dag na het verwijderen van mijn make-up. Nog even een extra reiniging zodat alles van mijn gezicht is. Dit werkt voor mij helemaal top! Mijn huid is zo schoon en voelt zo zacht aan. Dit heb ik serieus in tijden niet gevoeld! Ook is mijn huid een stuk stralender en heb ik minder last van roodheid of oneffenheden!

Na ongeveer 3 maanden zou het de bedoeling zijn dat je nieuwe borsteltjes aanschaft, dit kan gewoon op de webshop van Silkn.eu. Wil je je borstel schoonhouden doe dit dan met lauwwarm water, meer is er niet nodig!

Ik kocht deze gezichtsreinigingsborstel voor 29,95 op blokker.nl

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *