High-end wishlist

Iedereen heeft wel een wishlist met producten die eigenlijk onbereikbaar zijn! Ik heb voor jullie een paar items hieronder gezet waar ik wild van word en stiekem heel erg graag zou willen hebben.

Deze prachtige schoenen van Louboutin staan al een jaar of 5 op mijn wishlist! Ooit in mijn leven moet ik ze hebben maar ik vind het gewoon een aardig bedrag voor een paar hakken ze zijn namelijk 515,- . Ze zijn gewoon weg schitterend en echt een statement item!

Ook op mijn lijstje staat deze prachtige Furla tas! Ik vind dit zo classy en chique! Niet al te opvallend maar toch echt wel een item waar je eindeloos mee kunt combineren! Deze tas kost 395,-!

En als laatste item kan een Louis Vuitton item niet ontbreken denk ik? Eigenlijk zou ik alles van Louis Vuitton wel willen hebben maar deze prachtige tas is wel een pareltje! Deze prijs is ook zeker niet mis hij kost namelijk maar liefst 1200,-

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *