Kruidvat | Originals huidolie

Een huidolie is iets waar ik eigenlijk nooit aan gedacht had maar toen mijn huid zo kurkdroog was dat ik geen andere optie zag kwam deze huidolie toch op het goede moment!

Deze amandelhuidolie is van Kruidvat en kost maar 1,99! Mijn huid is altijd al redelijk droog en zeker rond de wintertijd is dit nog erger dan normaal. Vooral de amandelolie voedt mijn huid erg goed waardoor die weer gaat stralen en echt zacht aanvoelt.

Dit flesje bevat 50 ml en hier doe je ontzettend lang mee! Het is de bedoeling dat je zo’n 1-3 druppels per dag verdeelt over je gezicht. Dit hangt natuurlijk af van je droog jouw huid is en of je er wel of geen puistjes van krijgt.

De ingrediënten: ETHYLHEXYL STERATE, ISOPROPYL PALMITATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, PARFUM.

Normaal gesproken reageert mijn huid nooit zo goed op parfum maar met amandelolie heeft mijn huid totaal geen probleem. Ik breng dit meestal aan nadat ik mijn gezicht gereinigd heb. Dit laat ik lekker intrekken en eind van de avond breng ik nog een nachtcrème aan. Na een week zag ik zoveel verschil, geen droge plekjes meer en ook weinig last van een trekkerige huid. Alles voelt zo zacht aan en dat merk je ook met het aanbrengen van make-up, dat ziet er ook een stuk mooier uit!

 

Gebruiken jullie ook een huidolie?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *