Be creative | Kwasten reiniger

Ik vond hem er veelbelovend uitzien en dacht dit moet een goede zijn hij was 6,76 en dus vond ik het niet erg om te proberen. De flacon bevat 150 ml doorzichtig vloeibaar water wat zeker niet verkeerd ruikt. Ik vind het ontzettend fijn en hygiënisch om een spuitflacon hiervoor te gebruiken.

Deze spray werkt erg doeltreffend en zou beloven snel alle make-upresten van de penselen/kwasten te zullen verwijderen. Bacteriën zouden zich niet tussen de haren kunnen ontwikkelen hierdoor. Klinkt allemaal erg goed toch? Ook zou de zachte formule de synthetische en natuurlijke vezels van kwasten beschermen. De revitaliserende bestanddelen zouden de vezels verzorgen en de levensduur van je kwasten helpen verlengen.

Deze reiniger belooft een hoop maar werkt voor mij niet zoals ik had gehoopt. Ik spray behoorlijk wat op mijn kwasten en spoel het na met water. Ik zie niks van mijn make-up eraf gaan en ook blijf ik maar sprayen. Zelf gebruik ik eigenlijk altijd gewoon afwasmiddel of een milde babyshampoo dit werkt gewoon top. Mijn beautyblender word weer prachtig schoon maar met deze reiniger gebeurt er gewoon niks. Zou het aan mij liggen haha?

Deze zou ik in ieder geval niet aanraden en ook zeker niet opnieuw kopen! Ik hou het lekker bij goedkope zepen of milde shampoos!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *