Glitterlips

Deze glitterlips zorgen voor prachtige glitters op je lippen waarbij je er echt kerstachtig uitziet! Ik heb gekozen voor de kleur ‘Coral reef’ een rood met goud kleurige glitter. Er zijn nog een heleboel anderen kleuren die ze verkopen!

Je krijgt er een papiertje bij waarin staat wat de stappen zijn.

1. Zorg voor droge schone lippen

2. Houd je lippen los van elkaar en breng de gel aan, wacht tot die verkleurd naar transparant

3. Breng een ruime hoeveelheid glitter aan met het kwastje (maak het kwastje vochtig)

4. Verwijder overtollige glitters met een olie

Als je dit besteld krijg je een mooie verpakking met daarin een kleine mini lipgloss wat meer lijkt op een soort gelachtige lijm. Een mini kwastje die je wel kent als de oogschaduwkwastjes die je als kind gebruikt hebt en het potje met de glitters.

Eerst bracht ik de gelachtige lipgloss aan dit was eerder een soort lijm, zo rook het. Dit trok snel in waardoor ik snel de glitters toe kon voegen. Dit ging makkelijker en sneller dan ik dacht, weinig fallouts. Het kwam precies terecht op de plekken waar de gelachtige lijm goed verdeeld was. Mochten er daarna glitters ergens zitten waar je ze niet wilt pak er dan een olie bij werkt echt super goed. Tevens ook bij het afhalen van je make-up is een reiniging op oliebasis wel heel fijn! Ook moet ik zeggen dat mijn lippen achteraf niet gevoelig of geïrriteerd waren, dat vind ik ook zeker een pluspunt.

Ik vond het resultaat wel super tof voor de feestdagen! Dit zou ik niet snel alledaags dragen maar voor een feestje is het denk ik ook wel erg leuk. De glitters blijven ook goed zitten en vallen er niet zomaar af. Met eten en drinken is het misschien wel wat lastiger en zou je wel meer moeten bijwerken.

Deze toffe glitterlips zijn te koop op makeup4beauty voor 18,95!

Erg leuk om te dragen tijdens de feestdagen of om cadeau te geven!

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *