Mijn 2016

Het einde van het jaar is weer in zicht en daarom wil ik op deze 1ste Kerstdag mijn mooie momenten delen met jullie!

Ieder jaar heeft natuurlijk zijn goede en minder goede dingen! Er gebeuren altijd dingen waar je een positieve gedachte aan overhoudt maar ook zijn er gebeurtenissen waar je liever niet naar terug kijkt.

Valencia

Vorig jaar vlogen mijn vriend en ik naar Valencia en hebben daar samen oud en nieuw gevierd. Wat een prachtige stad is het! Heerlijk om een keer in het buitenland te zijn met oud en nieuw en lekker in je t-shirt rond te kunnen lopen eind December begin Januari.

Diploma in de pocket!

In April behaalde ik mijn diploma Directiesecretaresse! Ontzettend blij was ik en ben ik nu ook nog wel hoor! Alleen liggen mijn ambities niet echt in die branche. Ik zie mezelf dat niet zo snel doen en dat is wel een teleurstelling geweest! Wie weet komt het ooit nog van pas!

 

Kos

Voor kerst gaf mijn vriend me een envelop met daarin een leuke verrassing! We zouden in Mei naar Kos gaan heerlijk 8 dagen genieten van zon zee en elkaar! Even tijd voor ons samen en niks moeten. Het was een super ervaring, prachtig hotel, lieve mensen en een heleboel luxe.

Bentley

Helaas moesten we in Juni onze lieve hond in laten slapen… Hij at een paar dagen niet goed en was een beetje stil en rustig. Mijn ouders besloten naar de dierenarts te gaan en er werd bloed afgenomen. Binnen een uur werden ze teruggebeld dat het foute boel was en zijn nieren niet meer functioneerden. Hij was zichzelf aan het vergiftigen en eigenlijk was het beter om hem in te laten slapen. Dit kwam zo onverwacht dat het behoorlijk zwaar was om afscheid te nemen. Hij was net 9 jaar oud.

Opa en oma 50 jaar getrouwd!

Mijn opa en oma waren in Oktober 50 jaar getrouwd! Een behoorlijke mijlpaal! Zeker voor mijn oma die 25 jaar geleden een beroerte gehad heeft en eigenlijk altijd pijn heeft. Ze is halfzijdig verlamd en het kost haar allemaal veel energie. Maar wat zijn ze gelukkig samen dat straalt er nog steeds vanaf, zo lief!

Opa kreeg een hartinfarct!

Begin November kreeg mijn andere opa een hartinfarct. Een moeilijke situatie waarbij ze ook leukemie bij hem ontdekt hebben. Hij moest een openhartoperatie ondergaan met veel gevolgen. Dit ging met ups en downs en hij is nog kunstmatig in slaap gehouden want ook na de operatie kreeg hij nogmaals een hartinfarct. Gelukkig is hij nu weer een paar weekjes thuis en kan hij rustig aan gaan herstellen.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *