Eeuwige liefde!

27 December waren wij 4 jaar samen en wat ben ik gek op hem! Het lijkt iedere dag wel meer te worden, gek eigenlijk maar zo voelt het gewoon! Voorheen heb ik nooit een relatie gehad, dani is de eerste en de laatste! Ik was 17 jaar toen we een relatie kregen en natuurlijk ben je dan wel wat jonger maar het is zo mooi om te zien hoe je echt samen groeit met de jaren. Wat je allemaal meemaakt en hoe je elkaar telkens helpt en bijstaat bij gebeurtenissen is gewoon speciaal.

We waren nog geen halfjaar samen of ik spaarde al voor onze uitzet! Alsof ik toen al wist dat dit hem zou zijn en ik met hem oud zou willen worden. Het is echt een bijzonder gevoel om iemand aan je zij te hebben waarvan je weet dat hij altijd voor je klaar zou staan. Ik weet dat hij er altijd voor me zou zijn en me altijd zou steunen wat er ook zou gebeuren. De afgelopen paar maanden zijn we ook bezig met het kijken van huisjes. Hier gaan we in 2017 lekker mee door en ik hoop wat dat betreft dat we ook een leuk huisje zullen vinden waar we echt ons eigen plekje van kunnen gaan maken.

Ik ben dan wel 21 jaar maar mijn moedergevoelens kriebelen al echt! We wonen nog thuis en ik heb nog geen vaste baan maar wat zou ik het prachtig vinden om samen ooit een gezinnetje te gaan vormen.

 

Hoop dat jullie allemaal ook de liefde van je leven hebben gevonden of die binnenkort zullen vinden <3

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *