Een cadeautje van Daniel Wellington

Afgelopen week ontving ik een heel leuk pakketje! Vandaag wil ik jullie daar graag meer over vertellen!

Een paar weken geleden kwam ik in contact met Daniel Wellington een prachtig merk met schitterende spullen! Ik mocht een mooi horloge uitzoeken en ik wist al meteen welke ik wilde hebben. Dit merk had ik namelijk al veel voorbij zien komen en was stiekem al erg aan het kwijlen over dat mooie horloge!

Ik koos een zwart basic horloge met zilveren accenten! Ik draag namelijk veel mijn rosé gouden Michael Kors horloge en toch kan je daar niet alles mee matchen. Ook kreeg ik er een mooie cuff bij die ook zilver was, zo had je een mooie set armcandy!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *