The ritual of sakura

Rituals is voor mij wel een merk waarbij ik eigenlijk alles lekker vind om te gebruiken en dat komt niet vaak voor! Van de geurstokjes tot aan de huisspray’s en natuurlijk de heerlijke verzorgingsproducten die ze verkopen.

Maar zeker de Ritual of sakura is een van mijn favoriete lijnen!

Bodyscrub

Deze scrub is erg vol en rijk door de verzachtende oliën. Hij is heel erg vettig en is vocht inbrengend. De organische suiker en de oliën zorgen ervoor dat de dode huidcellen en mee-eters intensief verwijderd worden. Deze scrub bevat kersenbloesem en rijstmelk waardoor ik de geur echt heerlijk vind.

Ingrediënten

SUCROSE, ETHYLHEXYL STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (HYBRID SAFFLOWER) SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PARFUM/FRAGRANCE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA SEED) OIL, ARGANIA SPINOSA (KERNEL) OIL, TOCOPHEROL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY) FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL.

Douchefoam

Een douchefoam is iets wat ik heerlijk vind om te gebruiken, heerlijk voedend en het voelt zo verzorgend aan. Ik gebruik dat veel liever dan een normale douchegel of schuim. Hij zorgt voor een zachte reiniging van het hele lichaam en natuurlijk die heerlijke geur maakt het helemaal af.

Ingrediënten

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, ISOPENTANE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SORBITOL, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/FRAGRANCE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOBUTANE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, GLYCERIN, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL.

Body cream

Deze bodycream is heerlijk vol van structuur en brengt heerlijk aan! Hij is wat dik van substantie maar dat vind ik heerlijk in gebruik. De antioxidanten, vitamine E en Centella Asiatica helpen de huid sterker te maken en houden het ook nog eens soepel. De crème trekt snel in en je blijft uren lang heerlijk ruiken naar de kersenbloesem en rijstmelk. Een heerlijke zoete romige geur.

Ingrediënten

AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PRUNUS AVIUM (SWEET CHERRY FRUIT) EXTRACT, UBIQUINONE, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, CETEARETH-20, DIMETHICONE, ISOHEXADECANE, TOCOPHEROL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM METABISULFITE, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SORBIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE.

Bed & body mist

Een bed en body mist is iets wat ik eigenlijk nooit gebruikte tot ik voor het eerst de bed en body mist in de geur ‘dao’ gekregen had. Heerlijk een spray die je kan gebruiken na het douchen, meestal spray ik deze dan ook op mijn badjas of op mijn bed. Je voelt je zo ontspannen door die geuren, het brengt rust.

 

Ingrediënten
ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, GLYCERIN, BETAINE, FARNESOL, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL

Kennen of gebruiken jullie ook deze producten?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *