Ziaja | Med vitamine c

Ik sprong een gat in de lucht toen ik dit pakketje won van Natascha van Beautyopinie.

Ziaja was een product waarvan ik veel gehoord had maar eigenlijk nooit gekocht heb. Toen ik meedeed met de winactie was ik dus ontzettend blij toen ik het mailtje van Natascha zag, nogmaals bedankt hihi.

 

Revitaliserende essentie voor dag en nacht 9,99

Deze heerlijke vocht inbrengende crème met extra vitamine C is een heerlijke oppepper voor je huid. In principe is deze aanbevolen vanaf 25 jaar dat ben ik nog niet maar je kan er maar vroeg genoeg bij zijn, wie wilt er nou graag rimpels.
Deze crème is perfect voor een dunne en slappe huid. Hij werkt goed tegen rimpels en pigmentvlekken. Hij geeft een mooie en gezonde glow. De crème trekt snel in en je voelt meteen een voedend effect.

Het zorgt voor extra flexibiliteit en elasticiteit waarvoor je huid steviger aanvoelt. De huid wordt gekalmeerd en zorgt voor minder roodhuid en oneffenheden. Ik vind het heerlijk om mijn huid hier mee te verzorgen.

 

Ingrediënten; Hydroxyproline, provitamin B5 (D-panthenol), hyaluronic acid, vitamine C.

 

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *