Verhuisupdate #1

Huis, samenwonen,

Vandaag deel ik graag mijn eerste verhuisupdate met jullie!

We gaan echt samenwonen! Het begint steeds meer te landen en ik ga het echt steeds leuker vinden. Natuurlijk geeft het ook veel ‘stress’ en zaken die geregeld moeten worden maar dat hoort er gewoon bij.

Mijn vader en broertje zijn echt ontzettend handig en ik ben blij dat zij ons huisje helemaal mooi gaan maken. Dani en ik zijn niet bepaald handig met dit soort dingen. Ze hebben de hele woning nu geschuurd van onder tot boven en aanstaande weekend begint mijn vader met het verven van de muren.

Dit is nog een dingetje hoor want ik wil graag 1 donkere antraciet grijze muur en de andere muren  in huis beige/licht taupe van kleur. De grijze staat vast want die willen we zeker te weten maar de lichte kleur is niet 100% de keur die we graag willen. Dus we moeten helaas verder met zoeken en wat gedeelten testen op de muur.

Ook zijn er wat verplichte zaken geregeld zoals de gemeente en water/energie voor in de woning. Fijn dat dit al gelukt is, dan kunnen we dit weer afstrepen van mijn to-do list haha!

Toch blijven er dingen die ik moeilijk vind hoor, ik ben namelijk een echte twijfelaar 🙁 Wat voor lampen wil ik en ook de aankleding voor de ramen is behoorlijk lastig. Er zijn genoeg ramen die bekleed moeten worden en daar zijn Dani en ik ook echt nog niet uit.

In de volgende update horen jullie meer van mij en het verhuisproces!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *