Parfum review Noa Cacharel

Vind het heel erg om te zeggen om dit parfum heb ik nooit eerder gehad!

Voor kerst kreeg ik deze parfum van mijn opa en oma en ik was meteen enthousiast. Ik had veel over deze parfum gehoord heel wat jaren en nu had ik hem eindelijk zelf. Meestal kies ik liever voor een geur die niet zo ontzettend bekend is maar dit keer kreeg ik hem en kon ik hem uiteindelijk een keer testen.

Ik vind het flesje en de doos echt prachtig. De flacon is zo chique met het ‘pareltje’ erin. Hij staat ontzettend mooi op een kastje en mag gezien worden.

De geur vind ik erg subtiel en vrouwelijk ruiken! Hij komt warm en fris tegelijk op mij over. Deze parfum bevat veel warme bloemen aroma’s en fruit en noten. De geur vind ik zo chique ruiken en dat komt door het cederhout en de witte muskus.

 

Ingrediënten;

De topnoten van Noa zijn groene noten, perzik, freesia, pioenroos pruim en witte muskus.

De hartnoten zijn jasmijn, gras, roos, lelie, lelietje van dalen en ylang-ylang.

De basisnoten zijn sandelhout, vanille, wierook, tonkaboon, koriander, koffie en ceder.

 

Kennen jullie Noa?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *