Zijn jullie wintermensen?

Het is koud -2! We moeten krabben en ik wil mijn badjas niet uit, heerlijk hoor Nederland.

Even een vervolg op mijn blogpost over het depressieve weer en de gevoelens die ik ervan krijg. Ik vind het echt heerlijk hoor als het even koud is en het ziet er allemaal echt prachtig uit maar toch ben ik niet gemaakt voor deze kou en mijn vriend al helemaal niet!

Nu we ons huisje hebben waar we druk mee bezig zijn gaat het er ook zeker niet van komen dat we dit jaar op vakantie gaan. Eigenlijk zou ik nog heel graag naar Mexico willen gaan met mijn lieffi maar ook dat valt gewoon niet te betalen zeker niet met een nieuw huisje.

Ik hoop stiekem wel dat we nog een leuk hotelletje kunnen boeken of misschien wel met de auto ergens heen rijden om toch lekker even weg te zijn. In een van mijn artikelen had ik wel al eens verteld over Lux-camp waar je via deze website leuke en betaalbare campings kunt vinden. Bijvoorbeeld campings Spanje of Frankrijk maar ook Kroatië, Slovenië, Luxemburg, Italië en Zwitserland. Zo zijn er nog meer! Hier kan je voor een leuke prijs er toch even tussenuit! Ik heb zelfs prijzen gezien 380,- voor 8 nachten! Dat is dan nog wel leuk qua prijs!

Ooit heb ik wel eens verteld dat ik niet zo’n camping mens ben maar hier heb je zelfs stacaravans en bungalow tenten waar niets aan ontbreekt. Dan durf ik het wel aan haha!

 

Gaan jullie liever naar een hotel of kiezen jullie voor het echte kamperen?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *