Tastea | Detoxthee

Laatst kwam ik in contact met Tastea en mocht ik deze detoxthee ontvangen met een geweldige theebeker erbij.

Mijn goede voornemen is om gezonder te gaan leven en meer op dat gebied uit te gaan testen. Een paar maanden geleden deed ik ook al een sapkuur en nu wilde ik dus ook erg graag deze detoxthee kuur proberen.

Ik koos voor de detox variant omdat ik het belangrijk vind om alle afvalstoffen die er niet in mijn horen lichaam eruit te jagen en het voelt gewoon goed. Dat is ook wel een belangrijke reden voor mij.

De kuur bevat een ochtend en een avondthee die je helpen te detoxen. Het is 100% gemaakt van natuurlijke kruiden en daarom kunnen de resultaten per persoon ook verschillen.

De detoxthee kan helpen bij:

  • Boosten van je immuunsysteem
  • Verbeteren van de huid
  • Afdrijven van vocht
  • Verminderen van opgeblazen gevoel
  • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
  • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
  • Verhogen van je weerstand
  • Ondersteuning bij je stofwisseling
  • Ondersteuning voor een goede nachtrust
  • Onderdrukken van honger gevoel

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *