Artistry | hydra-V refreshing eye gel cream

Eigenlijk heb ik nooit eerder een oogcrème gebruikt maar toen ik deze van Artistry kreeg via Batboy was ik erg enthousiast.

Deze heerlijke oogcrème vind ik ontzettend fijn in gebruik! Hij werkt super snel en je merkt direct verschil. Ik heb altijd het gevoel alsof mijn ogen ineens een stuk wijder open gaan staan en mijn blik daadwerkelijk verandert. Mijn huid lijkt een stuk strakker rond mijn ogen en dat is echt fijn!

Deze crème is een intens hydraterende gelcrème die snel intrekt. Hij geeft direct effect wat langdurig merkbaar is. De crème is licht om aan te brengen. Met iedere huidtype kun je deze crème gebruiken en je kunt zelf invullen hoe vaak je deze aan wilt brengen. Ik gebruik hem ’s ochtends en ’s avonds voordat ik mijn dag/nachtcrème aanbreng.

Ik vind het altijd eng om crème rond mijn ogen aan te brengen omdat ik best gevoelige ogen heb en ze snel rood worden. Bij deze hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Hij is uitvoerig getest en zelf voor mensen met contactlezen is deze crème geen probleem. Deze crème is daarvoor speciaal ontwikkeld en laat zelfs donkere kringen en wallen verdwijnen.

Na 1 keer aanbrengen is het vochtgehalte al met 67% gestegen wat natuurlijk een belachelijk goed resultaat is.

De prijs van 45,- vind ik voor alleen een oogcrème wel erg prijzig maar hij werkt echt super goed! Als hij wat goedkoper had geweest had ik hem zeker nogmaals willen hebben.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *