Verhuisupdate #2

We hebben alweer 3 weken de sleutel en het wordt echt een huis, zo fijn! De muren zijn allemaal geverfd en ook de vloer ligt voor driekwart. De zolder en de 1e verdieping lijken nu ECHT op een huis. Voor mij wel erg fijn want ik kan me moeilijk inleven als het er kaal en koud uitziet. Nu begin ik het steeds leuker en leuker te vinden. We verwachten dat we over 2 a 3 weken toch echt zullen gaan wonen.

De twijfel is ook helemaal weg. We hebben een donker grijze wand in de woonkamer en ook op zolder. De andere lichte kleur die we hadden uitgezocht was toch niet zoals we hadden verwacht. Hij leek erg groen wat ik toch zonde vond want ja je kijkt er dan toch steeds tegenaan. Nu hebben we als lichte kleur dezelfde als die ik thuis, nou ja die mijn ouders hebben haha. Voelt het toch nog een beetje als thuis!

Dat is in ieder geval een zorg minder en ook de ‘vaste’ dingen zijn geregeld zoals verzekeringen, gemeente, adressen en noem maar op. We hebben ook al wat raambekleding gevonden en nu kunnen we echt specifieke spullen gaan kopen.

Ook zijn we begonnen met inpakken. Dozen van zolder en eindelijk na 3,5 jaar je spullen zien is zo leuk! Langzaam aan zijn we ze ook in het huisje aan het zetten. Zo leuk om alles te zien en te bekijken wat je allemaal ook alweer hebt en wat je nog bij moet kopen.

En uiteindelijk alles overzetten is denk ik wel het leukste om te doen. Lekker je eigen spullen in je eigen huis zetten en bedenken waar je het wilt hebben. We zetten de spullen eerst allemaal op zolder en gaan dan beetje voor beetje de spullen uitpakken en neerleggen waar het moet.

Wat ik wel echt ontzettend klote vind is dat ik echt niet technisch ben! Gelukkig heb ik de meest geweldige vader en broertje die alles voor ons kunnen doen. Zonder hun had dit allemaal echt niet gelukt. Ik kan nog geeneens een lampje ophangen of het gaat al mis. Het liefst zou ik echt meehelpen en klussen maar ik weet gewoon dat ik het niet mooi ga vinden als ik iets zelf ga aanpakken. Ik zeg maar steeds tegen mezelf dat mijn tijd wel komt en ik aan de slag mag gaan met inrichten en alles op z’n plek mag zetten. Het uitzoeken van spullen bij elkaar vind ik heel erg leuk!

 

Binnenkort volgt er een deel 3, so stay tuned! <3

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *