L’Oréal | Pure clay masker

Dit masker wilde ik al ontzettend lang testen en was dus ook dolblij toen ik deze ontving! Ik kon niet wachten om hem te testen en deed hem meteen diezelfde avond nog op. Had hier al veel goede reviews over gelezen.

Dit masker is een puur klei masker en is zwart van kleur! Hij is gemaakt van steenkool en zou je huid moeten reinigen, ontgiften en je huid laten stralen. Hij bevat 3 kleisoorten kaolin, ghassoul en montmorilloniet. Hier zit helaas wel parfum in maar gelukkig kan mijn huid deze ontzettend goed hebben. Je mag dit maker tot 3 keer per week zelfs opdoen dat lees je niet vaak. Hij is naar mijn mening ook voedend want hij droogt mijn huid echt niet uit!

Dit masker trekt ontzettend snel in en is fijn met aanbrengen, niet te nat maar ook niet te vast van structuur! Ik heb hem nu al zo’n keer of 4 opgedaan en telkens weer verbaast dit masker me. Normaal gesproken ben ik echt een groot fan van de Freeman masker, maar L’Oréal heeft ze overtroffen. Mijn huid heeft er nog nooit zo stralend en glad uitgezien. En ook mijn huid is ontzettend zacht na dit masker.

Hij is te verkrijgen bij diverse drogisterijen voor 9,99! Echt een aanrader!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *