Verhuisupdate #3

Het is zover de laatste verhuisupdate! Dit weekend zijn we overgegaan in ons super leuke huisje al zeggen we het zelf.

Er is een hele hoop gebeurt de afgelopen weken. 5 weken geleden kregen we de sleutel en nu zitten we gewoon in ons eigen huisje. Wat een bijzonder gevoel is dit zeg! Ik kan het gewoon bijna niet geloven. Het lijkt en voelt alsof we telkens wakker worden in een hotel.

Eigenlijk is bijna alles afgemaakt voor wij erin gingen. Ik ben namelijk een type dat alles af wil hebben en nergens rotzooi of troep wil zien maar dat kan gewoon echt niet. Natuurlijk liggen er nog tassen met spullen en staan er dozen op zolder die nog uitgezocht moeten worden maar het grootste gedeelte is in ieder geval opgeborgen in de kasten en in de lades, wat een super fijn idee is.

Niks ligt eigenlijk nog zoals ik wil en ik heb geloof ik 4 keer de kastjes toch maar weer veranderd want dan stonden de glazen weer niet makkelijk en kon ik niet bij de wijnglazen, maar voor nu vind ik het wel even prima! Er is nog een hele hoop tijd om dat allemaal op orde te krijgen en ik wil dat ook rustig doen.

De woonkamer en keuken zijn zo goed als af! Hierboven een kleine preview, snel volgt er een housetour als alles een beetje goed op z’n plek staat. We hebben heel veel geluk gehad met alle lieve mensen om ons heen die ons enorm hebben geholpen! Dankjewel daarvoor! <3

 

Een fijne week toegewenst! XXX

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *