Valentijnsdag <3

Het is 14 februari 2017 wat betekent dat het Valentijnsdag is!

Dinsdagochtend 14 februari word je wakker en toch denk je even aan deze dag, althans ik doe dat wel! Het blijft een speciale dag en ik vind het ook heerlijk om gewoon net even iets liever voor elkaar te zijn. Net even meer je best te doen voor elkaar en echt te laten zien hoe gek je op diegene bent. Dit hoeft niet doormiddel van dure cadeautjes of uitjes maar kan ook gewoon met iets kleins zoals een avondje samen een film kijken of gewoon samen koken thuis.

Wij hebben besloten te gaan genieten van ons huisje en blijven daarom lekker thuis. We gaan samen koken en daarna een netflix marathon houden aan romantische films haha zo cliché maarja!

Vaak wil ik me toch net even wat mooier maken voor deze dag/avond. Morgen werken we beide de hele dag maar zullen we ’s avonds gewoon samen gaan genieten op de bank. Ik maak me dan wel even op in plaats van dat ik in mijn oversized outfit en badjas erover op de bank zit.

Dit jurkje komt van CheapAsslingerie en met de kortingscode Foryourstyle krijg je 7,- korting tot en met 20 februari. Je hoeft dus niet morgen echt uit te pakken maar het kan ook van het weekend. Wij willen van het weekend wel echt iets leuks gaan doen maar morgen komt het er gewoon niet van.

Ik hoop dat jullie een leuke Valentijnsdag zullen hebben! Ook als je geen partner hebt om het mee te delen, in je eentje kun je het ook gezellig en leuk hebben hoor! Netflix serie aan bak ijs erbij en heerlijk zwijmelen bij een romantische film.

Happy <3 day

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *